Waarom is een goed luisterende hond zo belangrijk?

Een grote ergernis van hondeneigenaren en juist ook van mensen die niks met honden hebben is een hond die niet komt als hij door zijn baas geroepen wordt. Met een hond die goed luistert als hij geroepen wordt kunnen veel problemen, irritaties en frustraties voorkomen worden. Daarnaast vergroot u met een goed luisterende hond ook de veiligheid van uw hond, van anderen en van uzelf!

WAT GAAN WE DOEN TIJDENS DE LESSEN?

Als gediplomeerd Perfect Recall instructeur kan ik u helpen het hierkomen te perfectioneren met het pakket “Het perfecte hierkomen”. Dit pakket bestaat uit 5 lessen.

Tijdens de lessen beginnen we helemaal op 0 met het hierkomen en gaan we hiervandaan met een stappenplan vol leuke oefeningen een (nieuw) hierkom woord intrainen en daarvandaan opbouwen. De eerste 3 lessen zijn bij u thuis waarbij u allerlei oefeningen krijgt om het gekozen hierkom woord perfect in te trainen. De laatste 2 lessen zijn op locatie in het bos waarin we het geleerde in de praktijk gaan brengen.

Het pakket "Het perfecte hierkomen" is een traject van ca. 10 weken.
Tussen de lessen 1 t/m 4 zit normaal gesproken steeds 2 weken zodat u voldoende tijd krijgt om de oefeningen te trainen. De laatste les (les 5) is een follow-up les die over het algemeen een week of 4 ná les 4 wordt ingepland. Uiteraard kan er in overleg worden afgeweken van de periode tussen de lessen.

De uitleg van de oefeningen, het hele stappenplan en uw huiswerk krijgt u op de eerste les volledig uitgeschreven op papier.

VOOR WIE IS DIT PAKKET GESCHIKT?

Het hierkomen is over het algemeen een vast onderdeel in de lessen die ik aanbied maar speciaal voor de mensen die echt de puntjes op de i willen zetten of voor bv. mensen met een al iets oudere pup die verder voldoende luistert en geen probleemgedrag vertoont maar alleen slecht (of niet) komt als hij geroepen wordt, kan dit een mooie oplossing zijn om het hierkomen perfect onder de knie te krijgen.

Dit pakket is geschikt voor pups van 8 weken t/m 6 maanden.
De lessen zullen zich specifiek richten op het hierkomen en zijn dus ook alleen geschikt voor pups die sociaal zijn naar andere honden en geen (ander) probleemgedrag vertonen.
Net zoals alle andere lessen die Puppiezzz aanbiedt zullen de lessen op individuele basis zijn.

Het "Het perfecte hierkomen" pakket is aan te vragen via het online inschrijfformulier.

Note: het kan zijn dat u voor deze lessen nog extra hulpmiddelen aan dient te schaffen. Daarbij kunt u bv. denken aan een (Y-)tuig, lange lijn, extra lekkere beloningen etc. Deze extra hulpmiddelen komen voor uw eigen rekening. Ik zal u tijdens de eerste les adviseren of uw huidige materiaal toereikend is of dat er nog aanvullingen nodig zijn.

Direct inschrijven 


beauceron copy