Puppiezzz heeft met uiterste zorg aan deze website gewerkt. Desondanks willen wij u erop wijzen dat u op geen enkele manier rechten kunt ontlenen aan informatie die u op deze website kunt lezen.

Puppiezzz wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Puppiezzz kan niet garanderen dat de informatie, software, verwijzingen of hyperlinks, die eventueel via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

Puppiezzz wijst u er op dat op alle teksten en op al het fotomateriaal op deze website het Nederlands auteursrecht van toepassing is. Het gebruiken van informatie en/of foto’s van deze site voor uw eigen doeleinden is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Puppiezzz.

Puppiezzz mag te alle tijde de inhoud van deze disclaimer wijzigen zonder dat wij u daar persoonlijk van op de hoogte stellen. De doorgevoerde wijzigingen zullen op deze website te bekijken zijn.

Bronvermeldingen:
Foto's Rhodesian Ridgebacks: gemaakt door © Bonnie van den Born http://www.bonfoto.nl/, eigendom van Shayela Rhodesian Ridgebacks.
Foto Australian Kelpie: gemaakt door en eigendom van Shayela Rhodesian Ridgebacks.
Foto Beauceron: gemaakt door © Kika At Work http://www.kika-at-work.nl/, eigendom van Hirthe.wordpress.com.
Foto Weimaraner: gemaakt door © Kika At Work http://www.kika-at-work.nl/, eigendom van www.greystardust.nl.
Foto Greysther: gemaakt door © Kika At Work http://www.kika-at-work.nl/, eigendom van www.dutchracingdog.nl.