Naast de trainingen die Puppiezzz aanbiedt voor als de pup er al is, kan Puppiezzz ook met u meedenken in het voortraject.

Voorafgaand aan de eventuele komst van een pup zit u misschien nog met veel vragen. Past een pup wel binnen het gezin, wat voor ras past het beste bij u, wat zijn de voor- en nadelen van een pup, wat zijn de voor- en nadelen van een reu of teef, gaat u voor een groot of liever een wat kleiner ras, hoe vindt u een goede fokker, waar moet u op letten als u bij een nestje gaat kijken, hoe kiest u uw pup uit etc.

En als u dan eenmaal de keuze voor een pup heeft gemaakt komt het aan op een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Daarbij kunt u denken aan antwoorden op de vragen als wat moet u in huis halen voor de komst van de pup, waar moet u aan denken op het gebied van voeding, moet u wel of geen vakantie nemen zodra de pup er is, waar moet u aan denken als u de pup op gaat halen, hoe pakt u de eerste dagen en nachten met de pup aan, waar moet u aan denken op het gebied van gezondheidszorg (hoe kiest u een dierenarts, de pup wel of niet verzekeren) etc.

Op al deze vragen kan Puppiezzz u een antwoord geven tijdens een adviesgesprek aanschaf pup of een adviesgesprek voorbereiding op de komst van de pup. Beide afspraken zijn ook aan te vragen via het online inschrijfformulier.

Direct inschrijven


rhodesian ridgeback 2 copy